Klimaatfonds Nederland per direct op zoek naar 2 nieuwe collega's

2020 - het jaar waarin de Nederlandse klimaatdoelen niet zullen worden behaald | 2020 - het jaar van stilzitten en klagen? | 2020 - een nieuw decennium met nieuwe kansen | 2020 - waar kies jij voor?

Klimaatfonds Nederland is per direct op zoek naar 2 enthousiaste collega’s die ons team kunnen versterken en samen met ons bij willen dragen aan de Nederlandse energietransitie

Klik op onderstaande profielen om de vacatures te bekijken en direct te solliciteren!

Project Manager - Fulltime

Investment Analyst - Fulltime

De missie van Klimaatfonds Nederland is om actief een grote bijdrage te leveren aan de Nederlandse energietransitie. Dit doen wij door grootschalige zonne-energieprojecten te financieren, te bouwen en te beheren. Wij werken samen met initiatiefnemers van zonne-energieprojecten en bieden ze competitief en Nederlands kapitaal, sectorkennis en ervaring om projecten succesvol te realiseren.

Kort na de oprichting heeft Klimaatfonds Nederland al meerdere grote zonne-energieprojecten gefinancierd en gerealiseerd waarmee we de energievoorziening van enkele duizenden Nederlandse huishoudens hebben kunnen vergroenen. De projectenportefeuille van Klimaatfonds Nederland groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons team komen versterken en daarmee onze missie willen ondersteunen.

Wij zijn een jong en ervaren investeringsteam en hebben een open, informele bedrijfscultuur waar jouw eigen initiatief en ondernemende instelling wordt gewaardeerd. Er wordt hard gewerkt omdat we ons verantwoordelijk voelen voor wat we doen en als team streven naar een beter klimaat. Uiteraard doen wij dit ook binnen een goed werkklimaat op een schitterende locatie langs de Vecht!

wearehiring.png
Floris Leuftink